Quality Testing

Quality is delighting customers

Hello Everyone,

 

  Plz help me. i am not able to launch my product login page using selenium RC. security certificate is installed but while executing the login script it is displaying error message.

Please help on above issues and revert me back.

please find server log:

12:25:19.749 INFO - Java: Sun Microsystems Inc. 11.2-b01
12:25:19.749 INFO - OS: Windows XP 5.1 x86
12:25:19.749 INFO - v2.0 [b3], with Core v2.0 [b3]
12:25:19.952 INFO - RemoteWebDriver instances should connect to: http://127.0.0.1:4444/wd/hub
12:25:19.952 INFO - Version Jetty/5.1.x
12:25:19.952 INFO - Started HttpContext[/selenium-server/driver,/selenium-server/driver]
12:25:19.952 INFO - Started HttpContext[/selenium-server,/selenium-server]
12:25:19.952 INFO - Started HttpContext[/,/]
12:25:20.046 INFO - Started org.openqa.jetty.jetty.servlet.ServletHandler@1975b59
12:25:20.046 INFO - Started HttpContext[/wd,/wd]
12:25:20.046 INFO - Started SocketListener on 0.0.0.0:4444
12:25:20.046 INFO - Started org.openqa.jetty.jetty.Server@a39137
12:25:20.140 INFO - Checking Resource aliases
12:25:20.140 INFO - Command request: getNewBrowserSession[*iehta, https://inttest/accounts/login?service=https%3A%2F%2Finttest%2Fctrenaissance%2Fj_spring_cas_security_check, ] on session null
12:25:20.140 INFO - creating new remote session
12:25:20.171 INFO - Allocated session 50c68372c92e4af6adcf40236fec9174 for https://inttest/accounts/login?service=https%3A%2F%2Finttest%2Fctrenaissance%2Fj_spring_cas_security_check, launching...
12:25:20.171 WARN - It looks like your baseUrl (https://inttest/accounts/login?service=https%3A%2F%2Finttest%2Fctrenaissance%2Fj_spring_cas_security_check) is pointing to a file, not a directory (it doesn't end with a /). We're going to have to strip off the last part of the pathname.
12:25:20.327 INFO - Launching Embedded Internet Explorer...
12:25:20.343 INFO - Launching Internet Explorer HTA...

 

Thanks in Adavance,

M.Sitaramireddy

 

 error screen shot

 

Views: 707

Reply to This

Replies to This Discussion

The warning message at 12:25:20.171 suggests your baseUrl is malformed. Have you tried using https://inttest/accounts/login as the baseUrl instead?
Hi Smith,

Thanks lot for your suggestion.i have tried with this your given but same issue reapeated.
could you please give another solution for this if any.


Thanks and Regards,
M.Sitaramireddy.
Can you post the server log messages for when you tried the baseUrl that I suggested?  We may find  another  hint for what went wrong.
Hello ,
Please find below mentioned server log.
10:54:46.699 INFO - Java: Sun Microsystems Inc. 11.2-b01
10:54:46.699 INFO - OS: Windows XP 5.1 x86
10:54:46.699 INFO - v2.0 [b3], with Core v2.0 [b3]
10:54:46.903 INFO - RemoteWebDriver instances should connect to: http://127.0.0.1:4444/wd/hub
10:54:46.903 INFO - Version Jetty/5.1.x
10:54:46.903 INFO - Started HttpContext[/selenium-server/driver,/selenium-server/driver]
10:54:46.903 INFO - Started HttpContext[/selenium-server,/selenium-server]
10:54:46.903 INFO - Started HttpContext[/,/]
10:54:46.996 INFO - Started org.openqa.jetty.jetty.servlet.ServletHandler@1975b59
10:54:46.996 INFO - Started HttpContext[/wd,/wd]
10:54:46.996 INFO - Started SocketListener on 0.0.0.0:4444
10:54:46.996 INFO - Started org.openqa.jetty.jetty.Server@a39137
10:54:47.090 INFO - Checking Resource aliases
10:54:47.090 INFO - Command request: getNewBrowserSession[*iexplore, https://inttest/accounts/login, ] on session null
10:54:47.090 INFO - creating new remote session
10:54:47.121 INFO - Allocated session 88897f4dc9e34e28af412817c2bb05cd for https://inttest/accounts/login, launching...
10:54:47.121 WARN - It looks like your baseUrl (https://inttest/accounts/login) is pointing to a file, not a directory (it doesn't end with a /). We're going to have to strip off the last part of the pathname.
10:54:47.278 INFO - Launching Embedded Internet Explorer...
10:54:47.293 INFO - Launching Internet Explorer HTA...

Thanks and Regards,
M.sitaramireddy

I think you can get rid of the warning message by setting your baseUrl to "https://inttest".  See  http://code.google.com/p/selenium/source/browse/trunk/java/client/s... for details.

 

Still, I'm not sure that's the root of your problem.  

Hello ram if u are unable to launch uur product login page with selenium then u go for QTP.....

Hi

I think you should delete the temp files from temp folder and try it.

 

Regards

Venu

hi

try deleting the temp files from 'Temp' folder and then try running the script.

REgards

Venu

RSS

TTWT Magazine


Advertisement

Advertisement

Advertisement

Advertisement

© 2020   Created by Quality Testing.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service